Spännande föreläsare

I lördags lyssnade jag på en av Sveriges bästa Triathleter, mycket intressant. Man får inspiration även om man ligger ”några mil” ifrån honom och hans sätt att träna. Man får ta till sig de små delarna och göra dom till sina!

Många människor är duktiga på att tala, de kan trollbinda sin publik och få alla att sitta som på nålar. Vissa andra kan få en att titta på klockan redan efter 7 minuter… Det gäller att veta vad man ska prata om och hur länge man ska hålla på. En paus kan ju också vara på sin plats ibland.

Det finns alltid ett gäng duktiga talare att inspireras av i olika ämnen och vill man boka talare så är det inga problem. Ibland vill man att det ska handla om något speciellt. Kanske arbetsrelaterat eller bara något för kul skull.

Man ser ganska snabbt om den som står där framme är van att tala eller inte. Själv är jag van att stå inför publik och både prata, sjunga och dansa. Jag vet inte om jag alltid har så kolka saker att säga men nervös brukar jag inte vara.

Jag beundrar de som talar tydligt, lugnt och har något vettigt att säga. Sen beundrar jag även dagens stand up komiker som är rappa i käften, har en enorm timing och får oss att skratta. Det finns en handfull som är över genomsnittet.

Prata mindre och ta fram mer köttbullar matte!!

Man kan boka föreläsare inom vitt skilda områden; Försäljning, trender, ledarskap, kommunikation, effektivitet och teambuilding. det finns massor att välja på och lite input behöver vi alla!

Vem skulle du vilja lyssna på?

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *