Sov gott

Dagen har gått i turbofart och jag har knappt hunnit med nånting mer än det nödvändigaste. Dansen gick superbra idag och en ny tjej dök upp. Teaterträningen var också kul. Massor av improvisationer och skratt. Och även lite diktskrivning.

Vanligaste fällorna i improvisation

Blocking – säga nej.

Bulldozing – köra över den andres ide. Ska vi springa? Jag tycker vi slappar istället.

Cancelling – inte fullfölja sin ide. Ska vi resa? Å nej, jag har ju inget pass.

Wimping – någon skådis vägrar föra scenen framåt.

Det finns en hel del att tänka på och för varje gång man kör blir man bättre och bättre!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Sov gott

  1. Ananda skriver:

    väldigt bra tips! Jag ska spara dem i ett dokument faktiskt.
    Just nu är jag inte på teatern, jag har inte så mycket känseln i händerna eller fötterna det är liksom svårt att både skriva förhand skriva på dator och bläddra i manus. Fokuset är inte heller helt 100 och jag ser dubbelt ibland. Så just nu är jag I vår vanliga lokal istället.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *