Sov dåligt inatt…

… måste ha varit Mellons fel. Det är tragiskt att se 2 pajaser till programledare som plojar och larvar sig. Känns så himla oseriöst. Och om detta var 7 av 28 låtar som var de bästa som skickats in, undrar jag hur f-n de andra lät. Mardrömsvarning helt enkelt.

Nu har jag i alla fall varit på gymmet och sprungit 1 mil. Kändes toppenbra. Lite trött i början men jag tror det beror på kylan som gör att man blir stel och kall så fort man sticker näsan utanför dörren. Nu är jag klar i alla fall och det känns mycket bra.

Ikväll ska jag starta barndansen och det ser jag fram emot. Jag vet inte om vi börjar med någon koreografi ikväll men vi ska i alla fall röra på oss till musik och ha kul. Jihooooooooooo!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *