Somnade tidigt och vaknade tidigt

Lördag – slödag. Jag läste igår kväll och blev fast i boken, sen somnade jag i halvsittande ställning med lite nackspärr. Man får väl skylla sig själv. Imorse fortsatte jag att läsa och sen blev det kaffe och badhuset. Jag hann simma 15 längder innan de 2 övriga som besökte badhuset imorse klev i bassängen. Ingen trängsel direkt. Jag hade först inte tänkt gå och simma men det var så många andra som lät bli så jag passade på. Och det var så skönt att kliva ner i bassängen. Ljummet vatten och precis stilla. Jag doppar ju inte huvudet så bröstsim och ett lugnt vatten passade mig utmärkt.

Sen blev det några minuter i bastun och efter det en kopp kaffe på fiket under bron. Sen landet igen. Det är ett träd som blåst ner och jag har börjat ta reda på det. Skönt ute även om det blåser lite. Solen är framme och det är lite vykortsfeeling när man ser sig omkring. Man kanske kan få i sig någon D-vitamin på nästippen om man har tur.

Här har det inte hänt ett dugg….

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *