Somnade i soffan

Ops, va skönt det var. Lite rörig vecka och iorgon ska jag försöka hinna till badhuset innan jag åker till Lännäs och har dansavslutning. Nu ska jag gå och lägga mig och se några avsnitt av den danska serien Mordkommissionen. Danska serier är riktigt bra, ni kanske gillade Bron till exempel. Det var väl egentligen svensk men danskan kom ju in ganska mycket.

Jag har skickat efter lite böcker idag och hoppas hinna läsa ut en i helgen. Sen har jag förberett ett par intervjuer med författare som kommer inom kort. Imorgon startar vi med en ruskig kille….

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Somnade i soffan

  1. Matilda Berlin skriver:

    Men hh vilken härlig kväll det låter som =) Hoppas du får en fin Lördag med vännen <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *