Semestersammanfattning

Man kan väl säga att semestern började med en trevlig föreställning i Helsingborg. Fars lilla tös, med utmärkt casting och en övernattning på ett hotell som lämnade lite övrigt att önska…

Jag var lite huslig och köpte nya blommor, man har ju inte gröna fingrar direkt och dom dör efter ett tag…

Världens bästa teatergäng fick jag jobba med, sommarteater när den är som bäst. Den stora premiären – en hyllning till bröderna Marx. 122 personer i snitt, publikrekord!

Jag har hållit igång med träningen, både löpning och styrka. Bra aircondition på gymmet gjorde att det funkade utmärkt.

Nu har jag bar 100 sidor kvar av sista boken i högen, härligt att ha kommit igång med läsandet. Avslappnande och inspirerande. Det behövde jag.

Rensat bland DVD och CD och besökt Lida Gård och ätit sallad!

Ny kökssoffa och nytt parasoll inköpt. Äntligen hittade jag en liten och nätt soffa. Och det gamla paraplyet har hängt med liiite för länge och befinner sig nu på soptippen dit jag har kört några vändor efter att ha rensat.

Garaget målat och svampen målad. Ingen kantarell direkt!

Kvinnorna och staden och Grabbarna i 57:an har jag sett. Borde ha sett fler föreställningar men hann inte med det. Sommarteater är det härligaste som finns.

Trädgårdsarbete har det blivit och jag har hunnit med lite mer än jag trodde. Det har ju varit så torrt sista veckorna så varken gräs eller ogräs har vuxit. Skönt!

Har även hunnit fika och käka med vänner som jag inte träffat på ett tag. Skönt att ha tid att sitta och prata över en fika eller middag och inte bara ta en lunch!

Sen har jag fotat med Therese Fasth som jag jobbat med under många år. 3,5 månads kostschema och 2 dagars fasta blev 52,4 kilo och en kropp jag var nöjd med.

Hann med 3 dagar på Selma Lagerlöf Spa, det behövde jag. Mamma gick bort mitt under semestern och det blev ett avbräck där man börjar tänka på livet på ett annat sätt. Som tur är har jag haft teatervänner och andra som stöttat mig och det tackar jag så mycket för. Ni vet vilka ni är.

Badat hr jag gjort, 5 gånger och det är rekord för en badkruka som jag. Leidy hängde motvilligt med…

Sen hann jag med en massage, en ansiktsbehandling och ett besök hos frissan.

Såg halva Råttfångaren häromdagen…

Och nu vilar matlådorna i kylen. Dags att börja knega igen, men jag har haft en riktigt bra sommar och känner mig redo inför höstens aktiviteter. Har lite kvar att förbereda, men annars är det bara att köra igång med nya, spännande projekt.

 

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 svar på Semestersammanfattning

  1. Sussi skriver:

    Vad tråkigt att din mamma gått bort. Beklagar.
    Även jag har slagit rekord med utebadningar i år. Hela 3 gånger, vilket är mycket för mig ;). Sommarteater är väldigt mysigt.

  2. Johanna skriver:

    Låter som en härlig semester, bortsett från att din mamma gick bort, beklagar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *