Sälen?

Sälen, ett ställe man åker till nu eller? Ja, varför inte. Vissa vinterparadis kan man åka till precis när som helst på året, det behöver inte vara vinter precis. På www.gumo.se kan man läsa mer. Man kan ju passa på att t sig en skoterutbildning på plats. Här nere i landet finns det inte mycket snö att vare sig åka skidor eller skridskor på, så man får ta sig en bit upp i landet. Nu är väl jag ingen vintermänniska precis men visst är det fint när det är ljust ute på grund av vit, skinande och ren snö. Tyvärr försvinner den fort och blir ofta blöt, slaskig och skitig. Men i Sälen är det andra bullar!

Om man bokar online kan man hyra stuga året runt. De finns i hela Sälenområdet och är privatägda, vilket ger en personlig prägel på det hela. Man kan välja och vraka om man vill ha stuga med badtunna, torkskåp eller om stugan ska ligga nära skipassbussarna. Känns som många bra alternativ.

Givetvis finns det olika storlekar på stugor också. Man kanske bara vill åka upp två stycken, eller ta med hela kompisgänget. Priserna varierar och valmöjligheterna är många. Att njuta av Sälen kanske vore något framöver?

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *