Sågat och klippt

Ett par timmars trädgårdsarbete önskar man att man kunde få varje dag. Frisk luft och röra på sig. Nu har jag klippt gräs, kantklippt och sågat ner några torra grenar på ett träd. Det kan bli fler men jag nöjer mig med det här så länge.

Nu blir det lunch sen sätter jag mig i solstolen och läser en stund. En riktigt härlig slapp lördag.

Världens bästa teatergäng spelar Piller och pulver på Djulö slott klockan 16,00 idag!

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Sågat och klippt

  1. Eva-Lisa skriver:

    Här gick åkgräsklipparen sönder, det var någon rem som gick. Maken har köpt en ny, men inte kunnat fixa det för det har ju regnat i flera dagar här. Idag är det dock sol, så kanske får vi klippa resten av gräsmattan idag 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *