Röj i skafferiet

Jag har röjt mycket i sommar och har bestämt att mina trädgårdsmöbler får hänga med en säsong till, sen … Ni som känner mig vet att jag inte samlar på mig saker i onödan. Jag prenumererar på vissa tidningar ibland och då kan man få gåvor som gör att man kan rensa ut det man har. Igår åkte en ugnsform ut som var dålig.

Under sommaren har jag kört rätt många lass till tippen. Ju mer man tittar, desto mer kan man slänga.

Jag såg att man kan hyra container för att lägga skräp i. Det kanske jag borde ha gjort.

Det finns olika storlekar att välja mellan och ibland kan det löna sig med en modell större.

Saker tar större plats än man tror och ibland får man liksom inte ”häcken ur vagnen”. Tänk att bara kunna lasta in allt, huller om buller, i en container som någon ställt på din tomt. Kanske nedanför fönstret så du bara kan dumpa sakerna, haha. Ska man köra bil själv till tippen, speciellt om man ska lägga allt i bagaget och inte har dragkrok, kan det bli hur många resor som helst och släpa ska man göra. Dessutom har jag dammsugat bilen x antal gånger. Lite trött på det nu. Nej, en container vore toppen, gärna en stor rosa.

Brukar du göra storrensningar hemma?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *