Rensar och lägger till

Mitt liv känns just nu som ett nyskrivet manus.

Vilka delar är klara?

Vilka ska jag ta bort?

Och vilka vill jag ha kvar?

En spännande utveckling som känns som ett nytt kliv in i framtiden. Ett manus är ju ett levande dokument precis som vilken konst som helst. En tavla går att måla om, en melodi går att byta ackord i och en staty kan du hugga lite till i. Känns sköt och inspirerande att ha funit så många stöttande, äkta vänner som vet vad jag håller på med. Underbart helt enkelt.

Ibland behöver man rensa bland både vänner och bekanta.

Vad ger dom dig?

Tillför dom något i ditt liv?

Eller är dom bara allmänt nyfikna för att dom inte har ett så intressant privatliv själva?

Mycket man kan fundera över. Många hör av sig via FB om nya saker och mycket är intressant annat inte. Man får välja noga och jag ska bli mer noga än jag har varit. Bara för att spara tid. Tid åt mig själv som jag kan göra mycket roligare saker med.

Hur noga är du med din tid?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *