Releaseparty

Min ljudbok släpptes i måndags och jag har redan fått fin feedback, jättekul! Men något party har det inte blivit. Funderar på att kanske ha det nån gång i framtiden när man blir världsberömd eller så…? Haha. Såg att man kan skicka efter

Dataväskor med tryck på. Även

Godis, mums

Andra föredrar profilkläder med tryck för företag eller privatpersoner och det kan bli riktigt snyggt.

Marknadsföring stöts och blöts och det skulle vara kul att få reda på vad till exempel en tidningsannons ger. Och även vad direktreklam ger. Man tittar i en tidning, läser en annons och bläddrar förbi. Sen får man reklam i brevlådan och lägger det till pappersinsamlingen. Antar att den typen av reklam snart kommer att försvinna, om inte så för miljöns skull.

Det förekommer ju en massa reklam vi mail och FB idag men frågan är om inte ett reklamtryck på en tröja håller i längden. Man ser det dag efter dag och det sätter sig på näthinnan.

Om man tänker på arbetskläder för personal i butiker så är det alltid logga på och kanske även ett namn. Smidigt och enkelt och bra av företaget att fixa ordentliga arbetskläder.

På en tröja kan man skriva både företagets namn eller kanske något annat. Man kn ju komma på smarta taglines för att väcka nyfikenhet inför nya produkter. Har man en helt ny produkt som ska in på marknaden måste man först berätta om produkten som sådan, sen tal om vad den är bra för och varför kunderna ska köpa den. Det är mycket med det jordiska.

Ja, vad tror ni är bäst nu då? Dataväska, godis eller tröja?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *