Regn, sol, regn…

Verkar bli lite blandat idag. Har fixat lite i trädgården och dammsugit bottenvåningen. Kommer att bli en riktigt skön slapparlördag. Bra att ha några såna innan allvaret sätter igång.

Nu är det en å annan som ska köra igång på gymmet efter semestern. Det märks på parkeringsplatsen… Jag fattar inte riktigt varför man håller upp på sommaren, det blir bara jobbigt att komma igång igen, men man gör olika.

Hösten, ja den är ju i antågande vare sig vi vill eller inte. Jag tänkte försöka springa ute så länge jag kan. Det är väl regn och kyla som får styra lite. Sommarregn går an efter månader av torka men höstregn kan vara kallare än man tror.

Jag är ju ingen vinterlöpare men höst och tidig vår kan jag tänka mig att ge mig ut. Det är skönt med frisk luft, att höra fåglar, bäckar och vinden. Ingen musik där inte, det får jag nog av på gymmet.

Vad det gäller styrkepassen tänkte jag försöka köra dom på lunchen. Korta intensiva pass för biceps och axlar en dag, intervaller blir det förstås och kanske att jag kör dips, chins och magpasset på en lunch. Jag får prova mig fram.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Regn, sol, regn…

  1. Dixi Wonderland skriver:

    Så länge vi inte har snö och is på gatorna så är jag gärna ute och motionerar 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *