Rätt & fel

Ibland upplever man något som man känner är helt rätt, allt flyter, man blir harmonisk och andningen är på topp, kroppen är med och tankarna positiva. Det är så härligt när den känslan infinner sig. Det kan vara träning, teater eller något annat. Då lyfts hela livet, man blir glad, sprider glädje till andra och vill leva 25 timmar om dygnet. Och ibland rasar det totalt.

När man sett fram emot något ett tag och laddat och sen blir det inte riktigt som man tänkt sig. Andningen funkar inte, man tar ut sig på en gång, man ser dom andra dra iväg, hinner inte dricka vatten som man äntligen fått en rutin på att göra…då känns det skit. Det gjorde det igår.

Såna tillfällen får mig att bryta, stanna och vända. Jag vägrar att följa något som jag inte tycker om. Såna tillfällen får mig att tappa modet, tappa geisten och viljan, att sluta och sälja cykelhelvetet på Blocket…för 5 spänn inklusive hemleverns.

Men ni som känner mig vet ju att jag är en envis jävel, så jag tjöt lite igår, tyckte synd om mig själv och köpte en kycklingpasta. Idag tar jag nya tag!

5 kr?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 svar på Rätt & fel

  1. Dixi Wonderland skriver:

    Härligt att du inte ger upp men det är okej att gnälla och tycka synd om sig själv också. Bara man tar nya tag och fortsätter kämpa 🙂

  2. Eva Karlsson skriver:

    Det är klart att du tar nya tag. Det är sådan du är. Du kommer aldrig att stagnera.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *