Rastplats 58 – av Peter Johansson

Det sker många mord i vårt avlånga land och det skrivs spaltmeter om hur polisen söker efter förövaren, bilder kablas ut och några blir mer uppmärksammade än andra. I september, 2008, sätter sig Carolin Stenvall i bilen för att resa mot drömjobbet. Där och då kom Toni in i bilden.

Boken är ingen ren deckare, vilket jag trodde när jag köpte den. Det är mer en skildring av mördaren och polisens arbete, alla förhören och bilder på bevis. Spännande om man vill följa den typen av arbete.

Nu ska jag ge mig på nästa bok i raden. Har bara ett par kvar innan det är dags att beställa nya. Just nu finns det inte så många författare som släppt böcker. Jag skulle vilja ha en trave i julhelgen. Vi får se vad som finns!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *