Rabarbersaft på G

Började igår kväll efter löprundan. 3 kg rabarber, 4 citroner och sen lite citronsyra. Hackas och ner i stora kastrullen. Sen 4 liter kokt vatten och ner i källaren för svalning. Idag har jag silat och kokat och tillsatt socker.

Man kan tro att jag är huslig men rabarbersaft är en av få saker jag klarar av, förutom rabarberpaj. Och knäck, och kålpudding och lasagne och…ja jag är kanske lite huslig i alla fall.

Nu kom regnet och jag har ätit lunch. Förhoppningsvis så ger det med sig så jag kan ta en runda i trädgården. Leidy sitter i trappan och skäller på grannens katt. Risken finns att vi kanske somnar i soffan om vi inte tittar på Stockholm Marathon och alla fantastiska löpare!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *