Provbana i Tisnarbro

Nu har jag luftat våtdräkten och det var et tag sen. Tisnarbro ligger nästgårds och deras idrottsförening har Triathlon varje sommar. Jättekul. Idag fanns det en chans att testa banan och det ville jag göra. Att det sen inte gick så bra är en annan sak.

Vi kom inte igång vid utsatt tid och jag som försöker följa mitt kostschema blev tom i magen på energi. Och att äta innan simning och cykel och löpning är ingen höjdare. Simningen blev bara 20 meter. Det fanns ingen båt som följde oss och i och med att jag simmar dåligt (bröstsim), är livrädd för att tappa linserna och att vi inte bottnade där vi simmade så valde jag att inte köra simningen. Jag är lite besviken på det men det får vara som det är.

Däremot gick cyklingen riktigt bra. Visst var det några uppförsbackar men också några härliga nerförsbackar i skuggan där det fläktade bra. Jag körde inte järnet men jag tyckte att det gick bra i alla fall, det var bara 12 km.

Sen kom löpningen. Den skulle vara 4 km och det var mitt på dagen och solen brände som bara den. Jag var tvungen att gå ett par gånger och det är jag inte nöjd med. Nästa gång ska jag dock låta bli att springa milen dagen innan…

Jag var lite stressad för jag hade Leidy ensam hemma och ville inte vara borta för länge. Nästa gång är det kvällstid och då ska jag fixa hundvakt så att jag kan ge järnet och inte känna mig stressad.

Att köra Triathlon är en verklig utmaning. Jag känner mig fortfarande inte bekväm med simningen. Tycker inte att jag får någon luft och är rädd för att…ja vad fan är jag rädd för?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *