Proteinpannkakor

Protein är ju en viktig byggsten och musklerna är uppbyggda av protein. Det blir viktigt för alla oss som vill öka muskelmassan, bli starkare och snabbare. Givetvis finns det naturliga proteiner i det vi äter men ibland kan det vara bra att fylla på. Nuförtiden finns det populära proteinpulver att införskaffa.

Proteinpulver innehåller samma protein som finns i vanliga livsmedel, men i pulverform med majoriteten av fettet, kolhydraterna och sockret bortfiltrerat. Dessutom är det gott, billigt och enkelt att använda. Man tar lite pulver efter träning för att påskynda återhämtningen och muskelbyggnaden. Givetvis passar det perfekt som mellanmål.

Det finns olika proteinpulver att välja mellan.

Vassle, Kasein, soja och ärtprotein. Man får helt enkelt prova sig fram. Ikväll gör jag nya pannkakor och nu blev dom riktigt hela. Har den sista i stekpannan just nu. Mums!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Proteinpannkakor

  1. Matilda Berlin skriver:

    Men mums vad gott!! Just nu har jag ett proteinpulver med kanelbullesmak – såååå gott!! Dock har jag det mest i gröt, i pannkakor, på filen osv. Är inget större fan utav den rena shaken tyvärr, haha! Kram fina <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *