Prio ett – av Emelie Schepp

Jana Bjerselius står än en gång i fokus när succéförfattaren Emelie Schepp skriver. Prio ett, heter boken och utspelas som vanligt i Norrköping. För mig, som jobbat där, är det många kända miljöer och det är lite kul att läsa.

Handlingen utspelas i ett högt tempo och Jana får tillsammans med Henrik och Mia ta sin av flera lik som hittas svårt sargade. Det är många människor inblandade i storyn men på något sätt så lyckas man hålla isär alla.

Jana blir även uppsökt av en person från sitt förflutna och hon tvingas gå utanför lagens gränser på ett sätt hon inte gillar. Men ibland finns det inget val. Boken är bra och jag tycker den är lite vassare än Emelies första böcker. Jag har även beställt hem hennes nya bok och det ska bli spännande att läsa den.

Har ni läst Emelies böcker? Vad tycker ni?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Prio ett – av Emelie Schepp

  1. Eva Karlsson skriver:

    Jag har hennes första som jag köpte på Författarkliniken när hon var där, men jag har tyvärr inte läst den ännu. Det är det dumma med att köpa böcker direkt av författare, man vill så gärna ha dem, och sedan hamnar många av dem i den höga olästa högen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *