Presentation och start

Nu har vi haft uppstartsmöte med låtskrivargänget. Såå kul. Vi ska ha separata möten nästa vecka. Det blev presentation av oss själva och av kursledaren och vi drog igenom kursinnehållet. Jag vill köra nuuuuuuuu

Vad är en låt, vem sjunger man om, hur är en låt uppbyggd? Det finns ju lite smått och gott att diskutera och gräva ner sig i. Vi är i olika åldrar och har olika erfarenhet och vi kommer nog att kunna nyttja varandras tankar och be om feedback så småningom.

Att vilja lära sig mer och utvecklas är kul. Jag är 53 men ser liksom inga åldersgränser för lärandet så länge man tycker att det är kul och intressant. Texter är svårt och musik är svårt och att få en bra kombo är svårare.

För mig kommer text och musik samtidigt och i och med att jag inte kan noter så måste jag ta hjälp med inspelningarna. Jag brukar sjunga in på min mobil och skicka en ljudfil, sen arras det och spelas in en musikslinga. Sen kommer jag och lägger sång och sen läggs det på mer instrument. Sen är det klart!! En spännande resa!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *