Premiär och strömavbrott(!!!!!)

Efter 40 minuter in i första akten blev det strömavbrott. Mycket har jag varit med om men inte detta. Ett tort, duktigt teatergäng, laddade som tusan….och det blir svart. scenmästaren kommer in och säger att vi ska sitta kvar, dom har fått ett elfel. Sen får vi gå ut och möts av beskedet att Vattenfall meddelat att strömmen kommer tillbaka 22.00. Alltså 2 timmar och 20 minuter senare. Så synd, för detta höll på att bli en kanonföreställning.

Härligt ruffig scenografi, rökmaskiner och lagom dovt ljus, bra nyttjande av golvytan vid koreografin och mycket starka och fina körinsatser. Mycket bättre än till exempel ”Kvinnorna och staden”, som låg ljusår fån dessa unga talanger. En spelglädje som smittade av sig och jag är så besviken att man inte får byta biljetterna. Force majure, heter det ju och det innebär att man blev blåst även på både kaffet och wrapen.

Nåja, ni som inte köpt biljett, gör det. Det blir nog ingen mer åska denna sommar… Johannes Annfält, fån Katrineholm, hade den vackraste rösten ikväll. Sjöng naturligt klart och tydligt. Hade även den vackraste låten. Önskar jag hade fått höra mer av honom.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Premiär och strömavbrott(!!!!!)

  1. Stella skriver:

    Det verkar på din text som att du åkte hem när det blev strömavbrott. Föreställningen fortsatte ju ca en kvart efter att strömavbrottet kom. När strömmen kom tillbaka fortsatte vi föreställningen från där vi avbröts. Jag vet inte vem du fick det beskedet av men det stämde i alla fall inte. Även resten av föreställningen är fantastisk så du är hjärtligt välkommen tillbaka på söndag eller på någon av våra andra föreställningar om du inte sett hela. Kram!

    • Pia Widlund skriver:

      Det var en som jobbade i fiket som påstod det så därför åkte jag, ganska dåligt eftersom jag inte får pengarna tillbaka för varken biljett eller fika.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *