Paket och ekonomi

Jisses vilka mörka bilder men jag ville lägga upp dom i alla fall. ÄNTLIGEN, kom jackan jag beställt. Det är 2 månader sen jag beställde den och den har väl legat med dom andra paketen på Arlanda kan jag tänka mig… Nåja, nu är den här!

En vid nederdel och häftig snörning i ryggen, smala ärmar, luva och klädda knappar i silersatin. Vad mer kan manönska sig. Förr sydde jag väldigt mycket eftersom jag gått beklädnad på gymnasiet och jobbat som ändringssömmerska. Men nu blir det inte lika mycket och jag kan sakna sömnaden, att göra egna mönster och köpa tyg.

Kvällen blev lång. 3 timmars ekonomi satt jag med och tiden bara rusade fram. Innan det blev det årets sista massage och det kändes jättebra. Eftersom jag är God Man så ska jag samla kontoutdrag, kolla saldon och summera en hel del siffror för dom som jag hjälper. Det är jättekul men eftersom jag är lite sifferblind så är det en utmaning.

Nu ska jag ge Leidy lite mat och äta själv, sen blir det ZZZzzz…

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *