Oväntat besök och morgonpass på gymmet

Imorse fick jag besök av Tripp, Trapp och Trull. Dom mumsade i sig lite grönt bakom vedboden. Härligt att se dom. När det är mycket äpplen brukar jag lägga ut till dom men sista åren har det varit dåligt på träden.

Nu har jag lämnat landet och klarat av ett benpass på gymmet.

Benspark 4×10

Liggande benpress 6 x 10 med olika vikter för att komma igång

3×10 marklyft 60kg

Sittande baksida 4×10

Stående vadpress 4×10

Sen avslutade jag med en stund i massagestolen. Det blev som en liten micropaus som jag vant mig vid och jag tycker det är jätteskönt. Man håller igång hela tiden och att finna små pauser i livet är viktigt.

Hittar du några? Och i så fall var och när?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *