Östgötateatern satsar digitalt

Radioteater, filmer, livesändningar, poddar, inspelade dikter, noveller och musik. Och förhoppningsvis även föreställningar på de stora scenerna så småningom. Välkommen att ta del av vår nya repertoar för våren 2021

Totalt handlar det om cirka 40(!) digitala projekt. Från inlästa sagor för barn och dikter på olika språk till en ny form av livesänd soppteater med musikinslag (Jansson gör länet) och romanklassiker i radioteaterform (t.ex. August Strindbergs Paria, Carl Jonas Love Almqvists Drottningens juvelsmycke och efterfrågade Markurells i Wadköping av Hjalmar Bergman). Plus nyskrivna verk av skådespelare från ensemblen!

Premiärdatum är inte bestämda. Mer information om (och släppdatum för) respektive produktion kommer att meddelas allt eftersom under våren. Följ oss gärna i sociala medier för att hålla koll på det senaste.

Vi längtar efter att kunna mötas i teaterhusen igen och uppleva live-scenkonst tillsammans ❤️ Vi får dock hålla oss ett tag till. Pausen för publika föreställningar är förlängd till och med den 31 mars 2021. Om vi kan öppna i vår har vi fyra härliga föreställningar redo för stora scenen; två nya konsertföreställningar och två favoriter i repris.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *