Och det var inte slut där…

Igår njöt jag av livet, var hos frissan, var på landet, gjorde en ansiktsbehandling och repade teater på kvällen. Idag skulle jag på jobbmöte till Nyköping. Får punktering i Vrena, ringer bärgare som kommer snabbt, bilen till verkstad och jag till mötet, hämtar sen bilen, får vänta en timma, börjar åka hem, det låter frrrrrr, nånstans, efter en dryg mil kommer punktering nummer 2, jag tror inte att det är sant, men det är det, ringer bärgare igen, samma kille svarar (!), han kommer lagar punkteringen, jag åker hem, styr om hundvakterna, får däcket ordentligt lagat, fixar hundvakterna, åker hem, byter om och åker och köper en STOR kopp kaffe, åker ner till Djulö och repar.

Och nu äter jag och imorgon kommer jag igen!!!!!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Och det var inte slut där…

  1. Matilda Berlin skriver:

    DU skojar?? Hur mycket otur kan man ha?? Hoppas idag blir bättre finaste!! Kram <33

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *