Nyttiga mellanmål

Ni som följer min blogg vet att jag tränar en del. Det är kul och skönt att hålla igång kroppen. Jag försöker simma en dag i veckan och cykla minst en gång. Nya pärlan är fantastisk men jag är inte riktigt överens med alla växlar än även om jag har mer koll på läget nu.

Sen springer jag minst 2 gånger i veckan. Jag älskar att springa, det har jag alltid gjort. Fattar inte varför men jag rensar skallen och får kondis och det känns som om det kan räcka med det svaret.

Jag försöker äta nyttigt också, det kanske går så där. Kyckling på längden och tvären och lite lax däremellan. Och mycket grönsaker. Bra mår man i alla fall. Jag försöker undvika godis och det går rätt bra. Sötsuget är ju ett skapat behov och största synden är väl att jag har socker i kaffet…

Ibland brukar jag köpa ”nyttiga” chokladbitar. Det finns ju några att välja mellan. Här hittar man många mumsiga saker. Man känner sig lite nyttigare när man tar en bar än en kexchoklad, eller hur? Choklad är ett måste och jag tyckte att dom här var riktigt ok. Man får sina favoriter.

Lemon Cheescake kommer god tvåa.

Sen har jag testat Diet shake, givetvis choklad. Jag blandade med vatten men ska testa igen med mjölk. Ett bra mellanmål när man som jag far omkring en hel del…

Matte har köpt nån dajjet sheijk, jag undrar varför det inte kom med några köttbullar…?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Nyttiga mellanmål

  1. Ethel skriver:

    Om man tränar mycket, är det helt OK tycker jag att unna sig även lite onyttiga saker :-)!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *