Nya författare – hit me

Vi är väl lite vanemänniskor, eller hur? Att hitta på nya saker är inte varje dag vi gör. Eller det kanske du som läser här är duktig på, själv är jag dålig på det. Jag skulle vilja beställa en trave nya böcker men hittar inte så många som jag vill ha.

Dag Öhrlund, Anna Jansson, Roslund/Hellström, Jens Lapidus, Rolf Börjlind, Björn Hellberg. Stefan Ahnheim, Jo Nesbö osv. Det är dom som står i min bokhylla plus några till.

Så fort någon skrivit en ny bok gör jag en notering och sen när jag har tomt på nattduksbordet gör jag en beställning. Men det skulle vara kul att hitta några nya författare. Förra året hade jag ett nyårslöfte att läsa minst 5 st, för mig, nya författare. Det lyckades jag mycket bra med. I år har jag inte kommit igång.

Har du några förslag??

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

6 svar på Nya författare – hit me

  1. Ethel skriver:

    Har du läst något av Dennis Lehane? Hans böcker är väl snudd på thrillerklassiker nu för tiden och flera har filmats. Hans senaste bok En äkta man har fått bra kritik. Jag gillar honom, fast mest de böcker som inte handlar om detektivparet Patrick Kenzie och Angela Gennaro. Men alltid bra.

  2. Eva Karlsson skriver:

    Blodlokan av Louise Boije af Gennäs hade en grymt driv, hela tiden ville jag veta mer. Thriller. Inte helt trovärdig. Men ändå så spännande att jag stod över det.
    I dag lyssnade jag på en intervju med Sara Larsson (bloggade precis om det). Jag har inte läst men kommer att göra. Verkar välskrivet och spännande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *