Ny vecka – nya utmaningar

Måndag – Vårruset

Tisdag – Piller o pulver

Onsdag – Jobbet

Torsdag – Piller o pulver

Fredag – Gymmet och gräsklippning

Lördag – Trädgården

Söndag – Sångträning, dans och Kalle Blomkvist

Största utmaningen blir att hitta parkering till Vårruset och den näst största utmaningen blir att springa Vårruset eftersom jag ligger en månad efter med träningen. Jag är rädd för att det är kallt och att flåset inte hänger med. Men jag ska göra mitt absolut bästa, det kan ni ge er på. Det är väl egentligen en seger att komma igång med Vårruset efter flera års uppehåll så jag får vara nöjd med det! Eller hur?Kom ihåg att stretcha matte!!!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Ny vecka – nya utmaningar

  1. Eva-Lisa skriver:

    Spännande vecka! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *