Ny vecka

Måndag – Gymmet

Tisdag – gymmet och teaterträning

Onsdag – trevlig lunch och gymmet

Torsdag – gymmet, teaterträning och produktionsmöte

Fredag – ansiktsbehandling och gymmet

Lördag – badhuset och utelöpning

Söndag – gymmet och dans

Sportlov och ingen kvällsdans i veckan, men jag har lagt in lite extra teaterträning så att vi ska komma vidare. Det kanske blir lite teater på söndag också, vi får se vad vi får in.

Hur ser eran vecka ut?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Ny vecka

  1. Ethel skriver:

    Bara en dag utan gymmet :-)?
    Min vecka, vad beträffar träning, blir Intervall Flex på F&S imorgon, Skivstång på F&S torsdag, löpträna på onsdag, fredag och söndag. Inriktar mig just nu på löpningen, men vet ju att jag behöver även annan träning. Iaf skivstångsövningen. Får se om jag orkar. Får önska lycka till, till oss bägge :-)!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *