Ny text på löpbandet

Jag spenderar en å annan minut på löpbandet och teven sänder inte alltid något som är kul att titta på. Å andra sidan är inte ljudet på så man hör inget i alla fall. Numera brukar jag plugga in sångtexter när jag springer.

Det är bara att ta med sig en text och tejpa upp den på skärmen. Sen ”sjunger” jag i huvudet medan benen trummar på. Perfekt. Det gjorde jag idag också. Och till min lycka fick jag ihop en textrad till och kom på att jag kunde byta ut 2 ord. Bra sätt att ta tillvara på tiden.

Jag brukar räkna steg, meter, kalorier och ”sjunga” för att få ihop mina kilometer. Det gäller att få tiden att gå. Jag springer i takt och det här är ett kul sätt att ta sig fram på. Testa själv vet ja!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 svar på Ny text på löpbandet

  1. My skriver:

    Vad smart!! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *