Närmare än du tror – del 2

Ritch! Han skrapade sin arm mot grottans vägg och där skjortan slitits upp framträdde snabbt en klarröd färg. Han grinade illa och såg att armen började bli svart runt såret. Blodet ändrade nyans och blev med ens mörkare och det dök upp en spindel i såret.

Hon tryckte sig mot ryggstödet och spärrade upp ögonen. Varför hade hon köpt den här boken? Hon fortsatte läsa och blodet isade sig när hon såg vad det stod. När hans arm lossnade och föll i grottans golv med en duns kände hon hur saliven samlades i munnen och spyan landade som en pizzabotten på cafébordet. Sedan svartnade allt.

Det var kallt och det kliade i ansiktet. En sten trängde in i handen när hon försökte resa på sig och blodet trängde fram lika snabbt som en kö till glasskiosken. När hon slitit bort spindelväven framför ögonen såg hon en hel armé av spindlar som hade börjat sin frammarsch mot henne.

När hon lyckats sätta sig upp såg hon att handen hade lossnat och att en var lika svart som den grotta hon befann sig i. Hon började krypa för att ta sig fram och efter en stund mötte hon honom. Mannen utan arm.

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *