Modus – säsong 1

Nu har jag sett första säsongen av serien Modus. Melinda Kinnaman och Henrik Norlen har de bärande rollerna i serien som baserats på Anne Holts roman. Jag hann aldrig se den när den gick på teve utan köpte den på dvd. Nu går säsong 2 och jag har inte hunnit se den heller.

Det tog ett par program sen var man inne i serien. Den mystiske mannen som mördar och bor i en husvagn i skogen undrar man ju lite över, men sen får man reda på varför han gör det han gör.

Det är många bra skådespelarprestationer i serien och jag bara måste se nummer 2. Jag vet att även Homeland går just nu, men har inte hunnit se den heller. Den serien tappade stinget när den manlige karaktären försvann. Det var en glödande magi mellan huvudrollsinnehavarna som aldrig kommer tillbaka. Lite synd tycker jag.

Har du sett Modus eller Homeland? Eller har du någon annan favorit?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Modus – säsong 1

  1. Miss Jennifer skriver:

    Den ska jag kolla in, tack för tipset 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *