Minus 4, brrrr

Lite kallt idag och jag bara väntar på våren. Det är härligt att det blivit ljusare ute nu. Idag blir det intervaller på lunchen, 4×4 minuter. Inget teaterrep ikväll pga sjukdom så jag funderar på att lägga in gårdagens löprunda ikväll, vi får se hur pigg jag är.

Annars rullar livet på just nu. Man bara jobbar och jobbar. Hämtade en bok på posten igår och hann läsa ett kapitel imorse. Har varit sugen på boken länge men inte hunnit beställa den. Nu köpte jag ett signerat ex av författaren och ser fram emot att läsa. Jag återkommer!

Tisdag – vad har ni för er idag?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 svar på Minus 4, brrrr

  1. Ethel skriver:

    Mixed stafett i Skidskytte kl 12.15. Vill inte missa :-)!

  2. Dixi Wonderland skriver:

    Ut med alla hundarna och sen tvättid. Roligare än så blir det inte 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *