Min perfekta bil

Jag har valt att ha en liten bil. Ensam med hund och träningsväska så behövs inga stora bilar. I många år hade jag en Nissan Micra och trivdes gudomligt med den. Av olika anledningar blev det sen en Citroen, givetvis minsta modellen, C1. Jag trivs så himla bra med den. Att fickparkera med en stor bil är en mardröm, tro mig. Men med en liten pärla kan man tränga sig in varsomhelst känns det som. Och jag har lärt mig att fickparkera åt båda hållen, det ni.

Jag har sökt och tittat på några bilhemsidor och det finns ett helt gäng med bilar man kan välja mellan. Bland annat Bilstjärnan som är specialist på Mercedez-Benz och Nissan. Det finns massor med roliga modeller. Både stora och små. Har man en massa packning så är det ju bra att få in det. Använd bara Google och sök på det bilmärke du gillar mest så kommer du hitta massor av svenska hemsidor.

En silverfärgad pärla till exempel.

Nya Nissan X-trail en suv i superformat.

Vissa personer vill ha stora bilar och det känns nästan som att deras identitet sitter i bilen, det är ju lite tråkigt… En stor och vräkig bil har aldrig imponerat på mig och jag har hört några trista raggningsrepliker vad det gäller bilar. Såå patetiskt, haha.

Hur Smart(a) är inte dessa underbara bilar i superfina färger? En för vinter och en för sommar! Hos Bilstjärnan kan man givetvis köpa både nytt och begagnat, bra att kunna välja!

Givetvis får man välja bil efter tycke och smak och givetvis får man köpa en stor bil, men med tanke på att vi ska vara rädda om miljön så tycker jag att det är konstigt att man får tillverka hur stora bilar som helst, eller hur? Jag är väl ingen miljöputte men visst är det viktigt att vi tar hand om Moder jord? Så nästa gång du köper bil, vad blir det då?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *