Midnattslinjen – av Lee Child

6 klackar av 6 möjliga

Jack Reacher – hemland USA, 110-125 kg, 193cm lång, 127 cm över bröstkorgen, utbildning; skolor på amerikanska armébaser i Europa och Fjärran Östern, Militärakademien i West Point, utmärkelser; Silverstjärnan, Defense Superior, Service Medal, Bronsstjärnan, Purpurhjärtat, senast kända adress; okänd, vad han inte har; körkort, federal sjukkassa, skattepliktig inkomst eller försörjningsplikt.

Här handlar det alltid om spänning, slagsmål, uppgörelser, sparsmakat med 6, smarta lösningar, tuffa grabbar, nävar, knivar och vapen. Men smakfullt levererat och i lagom mängd. Vi får följa Jack på ännu en resa genom staterna och nu är det för att hitta en kvinna som sålt en ring. Inte vilken ring som helst utan en från West Point. Den får man inte utan anledning.

Hans nyfikenhet driver honom fram trots att andra vill annorlunda. Men som vanligt får han sin vilja fram och hittar kvinnan till slut. Det är spänning hela tiden och det ligger och dallrar i luften. Man vet att han löser problemet, bara inte hur.

Jag har läst alla Lee Childs böcker och det kommer jag att fortsätta göra. Så j-a bra!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *