Mera skriva

Jag hann skriva lite på eftermiddagen och det känns bra att hålla igång det även om det är sommar, man får inte slappa ihop. Sen blev det Djulö och en titt i biljettkassan för att se att allt var ok, och det var det eftersom vi hade lite publik idag.

Vid Djulö har vi swich och kontanter som betalningsmedel och det funkar bra. Några kassasystem kan vi inte ha, men det kan ju vara bra på andra ställen. Jag kollade in BeX som är ett molnbaserat affärssystem. Det stödjer nya tidens försäljning i alla kanaler både vad det gäller digitala och fysiska. Jisses vilka moderniteter det finns nuförtiden.

Där kan man ansluta e-handel, butiker, distributörer och säljare överallt i världen. Man har koll på produkter, prissättning och kampanjer, leveranser och kommunikation. Tekniken och olika tjänster utvecklas hela tiden och det är knappt att jag hänger med.

När jag skriver är det alltid något man måste kolla upp. Som jag skrev tidigare blir man lite allmänbildad på kuppen. Man skriver ofta om helt olika ämnen och det gäller att skriva så trovärdigt som möjligt.

Olika tjänster och system kan vävas in i en historia och man väljer om man tar med allt eller om det bara blir lite. Det är alltid så att man googlar fram ganska mycket info, men det är inte alltid som allt kommer med. Man stryker och tar bort…

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *