Mer om eneagrammet

Stycke C:
Jag har alltid varit mycket ansvarsfull och hängiven. Jag känner mig hemsk om jag inte håller vad jag lovar och gör det som förväntas av mig. Jag vill att människor ska veta att jag finns där för dem och att jag gör det jag tror är bäst för dem. Jag har ofta gjort stora uppoffringar för andra, antingen de vet om det eller ej. Jag är sämre på att ta hand om mig själv – jag gör det som behöver göras, och slappnar av (och gör det jag vill) om det blir tid över.

Stycke X:
Jag har i allmänhet haft en positiv livssyn och tror att allt ska ordna sig till det bästa. Jag kan oftast hitta något att vara entusiastisk över och olika sätt att sysselsätta mig. Jag gillar att vara med människor och hjälpa andra att må bra – jag uppskattar att kunna dela mitt välbefinnande med dem. (Jag känner mig inte alltid på topp, men jag försöker normalt att inte visa det.) Den här positiva inställningen har dock ibland inneburit att jag skjutit upp mina egna problem för länge.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *