Mello

Jahaja, då var vi igång med den sista deltävlingen i Mellon. Vi betackar oss för både ord som dic pics och diverse svordomar på bästa sändningstid. Varför är presentationerna av artister så plojiga?

Drömmer du om att stå på de stora scenerna?

Tänker du dig 4×4 meter då?

Du sjunger på svenska. Är det ett medvetet val?

De tillför noll, nada och intet. Som vanligt glöms upphovsmännen bort. Trist tradition.

Sen kan man ta bort de inspelade applåderna. Alla vet att det är tomt i lokalen.

Good life – Tess Merkell. Om nån kan ta av dansarna hattarna från Buttricks så ordnar det upp sig. Skaplig låt och bra framförande. Hade dock väntat mig en mer poppig låt men Tess kanske vill gå vidare i sin utveckling. Andra chansen?

Allting är precis likadant – Lovad. En ballad som är….ja, en ballad

Best of me – Efraim Leo. En för mig okänd artist. Ganska bra låt. Fartig och trallvänlig. Han känns lite osäker och nervös men gör ett bra framträdande tycker jag. Är säkert inte med i mellon för sista gången. Andra chansen?

In the middle – The Mamas. En riktigt bra låt. Börjar lugnt och sen lossnar det. Bra sång, Bra arr och jag tror den håller ganska bra i längden. Final?

All inclusive – Sannex. Säkert inte en av deras bästa låtar. Dessutom låter det konstigt om trummorna…tokig och all inclusive rimmar inte… Packa din väska, japp det kan ni göra och hoppa in i turnébullen sen grabbar.

Behöver inte dig idag – Clara Klingenström. En lugn låt som släpper lös lite i refrängen. Jahaja.

Every minute – Eric Saade. Han ställer inte upp med en dålig låt. Denna är helt ok. Rent och snyggt framträdande. Final?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *