Medlemsmöte och skrivlust

Nu har jag varit på medlemsmöte i en cykelklubb. Kändes som om alla var proffs och köpte kläder för flera tusen. Jag får väl fortsätta att cykla själv, det går det också.

Idag fick jag en enorm lust att skriva något längre. Jag har ju ägnat mig åt kortare berättelser under de sista åren och det är jättekul men jag har längtat efter att få feeling för något längre. Vi får se om jag startar imorgon…

Nu ska jag äta hallon och grädde, läsa en tidning och kolla vädret. Det var på nollan idag och det känns skönt. Jag gillar inte att frysa. Det blev ingen löpträning idag eftersom jag var trött efter att ha sprungit i trappor hela dagen. Ibland går det bra att springa även om man är trött och ibland tar det tvärstopp… Man vet aldrig hur det ska gå.

Snart är det ZZZzzz…

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Medlemsmöte och skrivlust

  1. Emilia skriver:

    Åh så gott med hallon och grädde! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *