Massage och en pysselkväll i stugan

Underbart med massage eftersom jag har tränat både armar och rygg när det gäller att bära saker de sista veckorna. Det behövde jag.

Sen hämtade jag ut dessa godbitar från posten.

Sen åt jag köpt kycklingsallad och slängde in lax, brysselkål och citron/limejuice i ugnen.

Och nu äter jag hallon och grädde. Jag är sjukligt förtjust i hallon och det är inte billigt, men det är ju bättre att vara sugen på hallon än glass, godis och chips…

Fredagskvällen blir tidig på landet. Elden sprakar som vanligt i vedpannan och jag känner värmen sprida sig i rekordfart. Imorgon blir det badhuset och sen ska jag fortsätta diska porslin, rensa bland prydnadssaker och fotografier. Jag har skänkt såå mycket till välgörande ändamål så dom har nog kunnat hjälpa många behövande känns det som. Jag tycker bättre om att skänka saker än pengar.

Nu ska jag se NCIS och jag hoppas att serien är bra eftersom jag slog till på 5 säsonger. Jag älskar serier och eftersom CSI Miami, Las Vegas och New York inte görs i fler avsnitt får jag helt enkelt vidga vyerna.

Ha en bra fredag!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 svar på Massage och en pysselkväll i stugan

  1. linda skriver:

    älskar hallon jag med, men självklart ska de vara dyrast !

  2. Amanda CL skriver:

    Gott med lax!
    Jag gjorde kyckling, flygande Jacob och dragon kyckling så jag har lite i frysen

    Åh älskar NCIS!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *