Man får aldrig ge upp

Nu har jag skickat in 3 noveller till en sida jag hittade på FB. Skräck, är det som gäller och har man tur får man vara med i deras antologi till hösten/vintern. Nu är det bara att hålla tummarna. Man får inte ge upp hoppet om att bli publicerad.

Imorse blev det inget skrivande för jag vaknade sent men jag ska börja på våran uppgift på skrivarlinjen ikväll. En mening ska in i 3 olika scener. Först i början, sen i mitten och sen i slutet.

Vi har fått några meningar att välja mellan och jag såg direkt vilken jag vill använda mig av. Ska börja skissa på lite ikväll, vi får se hur långt jag hinner.

Just nu rullar livet bara på. Oktober är en av mina mest hektiska månader då alla kurser rullar för högtryck och jag måste fram med material. Vad det gäller regin är grunden satt för pjäsen Repet. Nu ska vi träna i rätt lokal på måndag och sen är det finslipning som gäller.

Tisdagsdansen rullar på och där har jag färdiga koreografier. Onsdagsdansen rullar också på. Satte sista stegen igår med tjejerna. Finslipning gäller. Torsdagsgruppen som jag ska ha ikväll, där återstår det lite koreografi, men inte så mycket.

Läget är under kontroll men det är mycket. Men, jag delar det med Leidy så länge jag inte hittar nån ny husse som kan hjälpa mig och ha maten klar på kvällen när jag kommer hem…

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 svar på Man får aldrig ge upp

 1. jessy skriver:

  Ja en ny husse som kan hjälpa till hade inte suttit fel här heller…

 2. Ethel skriver:

  Ja du har fullt upp men jag kan tänka mig att det är så du vill ha det. Du verkar trivas med det.

  Svårt det där att hitta nya hussar. Kanske inte finns så många tillfällen när man träffar på dem. Lättare förr.

 3. Pia Widlund skriver:

  Haha, ja ny husse är inte så lätt. Får träna och jobba under tiden!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *