Lunchdags

Jag har gjort en bokbeställning nyligen men det handlar inte om några hälsoböcker, bara deckare. Undrar hur många som köper hälsoböcker och inspireras av dessa? Jag inspireras nog mest av instabilder på tränande vänner. Men man kan ju hitta inspiration till både träning och nyttig mat lite varstans.

Det är likadans när man själv ska skriva, vare sig det är böcker, noveller eller sånger. Inspirationen kan komma från en slinga man nynnar på i bilen eller något man ser på stan. Eller varför inte en tidningsannons eller några skandalrubriker.

Ett är i alla fall säkert. Hälsobranschen gör stora pengar på dom som vill bli smala och vältränade. Det gäller att man väljer rätt bland allt som finns i djungeln. Inte bara kastar sig över en diet för att den ser trevlig ut, eller att modellen ser ut att vara i sitt livs form. Det är ju ingenting som säger att hon anammat just den dieten. Hon kanske var smal från början.

Det svåra är att få människor att förstå att det måste vara en livsstil. Det är som gymmen, de är fulla i januari då alla nyårslöften gjorts. Sen får alla träningsvärk och blir förkylda eftersom de kör för hårt. I mars är parkeringen utanför halvfull. Återigen, man måste göra små förändringar så att det håller längre än 2 månader.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Lunchdags

  1. Vad kul att beställa nya böcker 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *