Lunch med kannibaler

Mina trogna medarbetare i Kannibalteatern och jag hade lunchmöte idag. Allmänt prat men också lite planering om framtiden. Vad vill vi göra? Vilka vill vi jobba med framöver och i så fall när?

Att spela teater och få en föreställning spelad är så mycket mer än att bra bestämma pjäs! Man ska försöka planera in när man ska spela, var man ska spela och lite annat smått och gott. Det är många evenemang nuförtiden och man krockar alltid med något annat, när man än planerar. Men vi får se vad det blir för något och när. Fortsättning följer.

Vi satte upp Porträtt av en kannibal för några år sen och det var så sällskapet bildades. Sen har vi spelat, Herrar, I väntan på Wilson, Sjukt på sjukan, Skaffa mig en tenor, Alla var där och lite annat. En ganska blandad kompott och det är kul. Allt från mörkaste och svartaste humorn till mycket lättsamma komedier.

Vi brukar försöka få till föreställningar med få skådisar inblandade. Det är utmanande och kul att jobba med få. Och lättare att få till reptider. Och korta beslutsvägar. Då går det lätt och smidigt att föra arbetet framåt och man kan lägga ner tid och energi på det konstnärliga. Det gillar jag!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 svar på Lunch med kannibaler

  1. Annie skriver:

    Låter spännande 🙂

    Ha en fin fredag och Helg<3

  2. Eva-Lisa skriver:

    Kan tänka mig att mycket måste klaffa när det är många inblandade 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *