Lite pasta gör susen

Jag fuskade lite igår kväll och köpte en pasta med kyckling. Att köpa hämtmat är gott ibland och jag tror på att variera….från kyckling och pasta till….kyckling och pasta….hahaha. Nåja, den är tillagad av någon annan, kryddad på ett annat sätt och smakar annorlunda. Mätt blev jag och det räckte med en halv portion igår kväll, den andra portionen tog jag idag på lunchen. Mums.

Jag har så mycket roliga småprojekt på G. Inget som är klart men det ligger i sin linda. Jag tycer om att komma på något förädla tanken, plocka in medarbetare, utveckla, inspireras och inspirera. Skapa och se människor blomma ut. Det är livet och teater i ett nötskal.

Att sitta och älta samma sak i oändlighet, upprepa sig och inte komma någonstans är inget för mig. Ta hellre ett snabbt beslut och få något gjort säger jag. Än att fundera i all oändlighet och inte komma någonstans. Man måste ändå ändra på saker och ting under resans gång för även om man planerar noga så är det saker som kommer ivägen, änniskor som inte kan och tider som inte funkar.

Sån är jag – en doer!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Lite pasta gör susen

  1. Ethel skriver:

    Jag är likadan. Kastar mig in i saker utan att veta om jag klarar utmaningen. Mer spännande så ;-).
    Pasta är gott! Allra godast förstås med mina egna såser till (skryt ;-))

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *