Lite Lost på morgonen

Vaknade tidigt som vanligt. Leidy ligger vid mina fötter och sträcker på sig. Jag går upp, tar en kopp kaffe och konstaterar att det är vitt ute. Vet inte om det stannar kvar eller smälter men det var skönt att det blev ljusare.

Jag sover mindre nu, vaknar tidigare och ser alltid på film på morgonen. Just nu är det serien LOST som fortfarande rullar. Dom hittade precis den gamla blå folkabussen och fick igång den. Lite kul förströelse när man sitter fast på en öde ö.

Det skjuts hejvilt och läkaren Jack stoppar blodflöden, plåstrar om och lagar människor till höger och vänster och jag har fortfarande inte fattat var han får all gasbinda ifrån, men det är ju film…

Vad hittar ni på idag?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

8 svar på Lite Lost på morgonen

 1. Ethel skriver:

  Låter som en härlig morgon! Varför sover du mindre, tror du? Jag tycker om att vakna tidigt, så att dagen blir lång. Får gärna blir lite tråkig. Gör inget :-).

  Idag blir det lugnt. Skriver på lite olika texter, manus, en årskrönika och juldikt. Sen blir det en promenad till ”posten”. Har ett paket att hämta. Vet inte vad det är. Underligt nog kommer alla mina stora försändelser till en servicebutik som ligger en kvarts gångväg hemifrån. Tycker att det är konstigt att man inte kan hitta ett närmre ställe. Men OK då får jag röra på mig.

  • Pia Widlund skriver:

   Sover mindre = blivit gammal…haha. Jag ska börja knåpa ihop min årskrönika också. Bra att du påminde mig!

 2. Dixi Wonderland skriver:

  Jag har fullt upp idag. 4 hundar, tvättid och jobb 😛

 3. Eva-Lisa skriver:

  Jag försöker hinna lägga tid på det jag behöver göra här hemma, samtidigt som hundarna behöver underhållas 🙂

 4. jessy skriver:

  Här är det riktigt mycket snö, sushi fick hoppas sig fram i snön hahah

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *