Lite cykel och lite verandahäng

Jag väntar på dig matte. Även om du envisas med att trampa runt på den där löjliga cykeln i flera mil. Men när du kommer hem vill jag ha ben och lite mat. Och gärna lite av DIN mat.

Visst fick hon en bit av MIN mat. Min lilla bortskämda goding. Som sagt, en cykeltur och sen en dusch och en stund på verandan. Men jag ser på molnen och himlen att hösten är i antågande. Det blir mörkt så fort nu. Dags att plocka undan sommarklänningar och sommarkjolar. Lite trist men ett måste för att kunna få plats med höstens kläder och skor. Jag har som vanligt kastat en del och skänkt en del. Skönt att rensa.

Imorgon är det fredag och jag måste klippa lite gräs. Nu har det regnat några gånger och slutspurten för gräset har inletts. Även ogräset gör sig påmint om sin existens. Sen ska jag läsa så mycket jag hinner eftersom det tydligen ska regna på lördag. En härlig helg att se fram emot.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Lite cykel och lite verandahäng

  1. Amanda skriver:

    Men lilla sötisen!
    Ska också rensa mer i min garderob tänkte jag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *