Lisa

I höst gör Sveriges okrönta visdrottning Lisa Ekdahl för första gången en scenföreställning tillsammans med den hyllade regissören och koreografen Anna Vnuk. “Allt jag gör i lönndom” blir en annorlunda musikalisk föreställning med Lisa Ekdahls konstnärskap i centrum, där nya dimensioner av henne som person, artist men framförallt berättare får ta plats på scen. Med “Allt jag gör i lönndom” välkomnar Lisa och Anna publiken till en utomjordisk plats av hemligheter, fylld av musik och sanna historier.

“Allt jag gör i lönndom” är en scenföreställning med musik och berättarkonst av och med Lisa Ekdahl, i regi av Anna Vnuk.

– Med “Allt jag gör i lönndom” vill jag bjuda med min publik till plats där mystik samsas med musik och sanna historier, säger Lisa Ekdahl. Och med Anna Vnuks hjälp kommer det bli något helt nytt. Anna är mer än bara en regissör, hon bär på helt nya uttryck och tillsammans med mitt berättande öppnar vi dörrar som tidigare bara stått på glänt för mig.

– Jag tror det märks att den här föreställningen är skriven under ett fluffigt täcke på Hotell Rival och en strand i Portugal, säger Anna Vnuk. Vi unnar oss en flytande poesi och fria associationer. Lisa är både en berättare i linje med våra andra stora vissångare men också en tänkare. Jag tycker den här showen är modig eftersom alla i vårt samhälle inte omfamnat mystiken än. Mer än så kan jag inte säga för det är hemligt!

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *