Lazarus – av Kepler

Keplers nya är en klar bladvändare. Yxor i skallen, kranium i frysboxen, skott i benen och magen och en hängning. Med mycket annat blodigt, vidrigt och äckligt. Dom fick med allt och Joona Linna får jobba hårt för att få tag i en man som alla inklusive han själv, trodde var död. Nu har han ”återuppstått” och dödar det mesta i sin väg.

En story som får många andra författare att se ut som urblekta blondiner, hahaha. Jag hade förmånen att höra paret Lars och Alexandra på Litteraturaftonen i Katrineholm, där jag också fick min bok signerad. De beskrev sitt författarskap och hur de skriver sina böcker. Mycket roligt och intressant att höra.

Jag har läst alla deras böcker och den här är den klart bästa. Det var en bok helt i min klass. Mord och andra vidrigheter ska man läsa om och kärlek och romantik ska man uppleva själv!

6 klackar av 6 möjliga

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Lazarus – av Kepler

  1. MALIN skriver:

    Denna vill jag så gärna läsa! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *