Lämnat Pärlan på service

Lämnade in cykeln för en genomgång idag. Framdäcken var lite snett, sa han. Haaaaaa, man har ju ramlat ett par gånger, jisses. Men det får dom fixa, samt smörja kedjan och pumpa däcken och så vidare. Bäst att ta hand om sakerna man köpt så dom håller länge.

Skulle vara skönt att kunna hålla igång med ett par mil varje vecka med cykling innan det blir för kallt. Bra komplement till löpningen. Ikväll blev det inget springa. Man ska ju varva ner innan lopp och nästa onsdag ska jag springa 1 mil i Norrköping så jag får väl börja tagga ner lite nu… Men jisses vad det spritter i benen……

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 svar på Lämnat Pärlan på service

  1. Sussi skriver:

    Oj, imponerad att du ska springa så långt. Jag är inte en joggare. Önskar jag vore men jag får mest ont överallt så jag låter bli.

  2. Sarah skriver:

    Det gör då ont o ramla på cykel :/
    Vad är det för lopp i stan? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *