Lågkonjunktur och mycket bus

Det är så mycket skit i samhället just nu. Våldsspiralen ökar i turbofart och ingen tycks hinna med att stoppa den. Polisen står maktlös och oskyldiga dör. Sen har bensinen och elen gått upp i takt med maten och allt annat.

Och nu läser jag om byggföretag som kommer att få det riktigt tufft när räntorna gått upp och det blir allt färre som vågar ta lån och bygga nytt. Och det är ju inte bara byggföretag som har det tufft just nu.

Det är många olika branscher som fått stryka på foten när pandemin kom och många har inte kunnat ta sig upp över ytan igen. Men har man problem så kan det finnas lite lösningar som man kanske inte har tänkt på.

Det finns företag som jobbar med detta och företagsrekonstruktion kan vara en av lösningarna så man slipper gå i konken.

En företagsrekonstruktion gör det möjligt att ge ett företag på obestånd eller betalningssvårigheter tid att vidta åtgärder för att komma till rätta med ekonomin. Det är ofta individuellt vad som behöver göras givetvis.

Det bästa är om varken anställda eller kunder märker att det görs ett jobb bakom kulisserna. Det ska bara flyta på och då är det bra om det finns företag som kan hjälpa till med detta.

Betalningsanstånd, lönegarantier, åtgärdsplaner och att skriva ner de gamla skulderna kan vara delar av vad som kan göras. Det kan ju ta mellan 6 och 12 månader men när man drivit igenom allt detta kan man ju säga att man vänder blad…

Det är många som blir inblandade, både banker och kronolle, men med bra hjälp så kommer man att kunna ta sig igenom stålbadet och komma ut på andra sidan med nya krafter.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *