Kvällen gick fort

Och jag somnade i soffan, skönt. Men inte för nacken kanske. Nu vaknade jag tidigt och konstaterade att det är uppehåll. Solen vill tränga fram mellan trädtopparna och jag hoppas den kommer fram under dagen. Jag skulle vilja ta en cykeltur runt Marsjön och njuta av vädret. Vi får se vad som väntar under dagen. Nu ska jag i alla fall vakna till med en kopp kaffe och en bok.

Va, bara en kvar till mig

Snålt tilltaget

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Kvällen gick fort

  1. Ethel skriver:

    Jag det verkade snålt ;-).

    Här är det kallt idag. Men när jag sprang igår var det skönt med solen som värmde mitt ansikte. Såg också backar fulla av vitsippor! Är inte det tidigt?

    Så, precis som du, blir det en bok och kaffe nu :-)!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *